Kako organizirati svoj makeup kutak

 Kako organizirati svoj makeup kutak

Foto: Unsplash

Bez obzira na to gdje napravite svoj kutak za šminku, bilo to u kupaonici ili na polici u ormaru važno je organizirati ga i držati urednim. U nastavku predlažemo neke ideje za praktično i funkcionalno organiziranje.

Odaberi mjesto

Smjesti svoju šminku u spavaću sobu, kupaonicu ili u prostoriju u kojoj imaš prostora. Ključ organizacije je držanje stvari uvijek na istom mjestu.

Organizatori

Nema potrebe za kupovinom organizatora za pohranu šminke. Pogledaj stvari koje imaš kod kuće poput šalica, metalnih kutija ili košara za organiziranje. Staklene vaze na primjer, savršene su za pohranu kistova ili olovaka za šminku.

Kategoriziraj

Grupiraj proizvode po kategorijama. To je najbolji način da znaš gdje se što nalazi i da je uvijek na dodijeljenom mjestu. Dobra ideja je stvoriti malu kolekciju s onim što koristiš svaki dan, a ostalo organizirati po potrebi.

Označi 

Ako si prisiljena svoju šminku spremati u kutije ili košare koje ne otkrivaju što je unutra, pokušaj ih označiti. Tako ćeš brže i lakše pronaći ono što ti je potrebno kada ti zatreba.

Baci ono što ne koristiš

Kao i u ostatku kuće, prvi korak u održavanju urednog prostora je pregled onoga čega se potrebno riješiti. Baci proizvode koji su oštećeni, kojima je istekao rok trajanja ili nisu dugo korišteni.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.