Dizajnerska odjeća za video sastanke

 Dizajnerska odjeća za video sastanke

Modne kuće, inspirirane svakodnevnim video sastancima kojima svi prisustvujemo, koncentrirale su se na dizajniranje odjeće samo za gornji dio tijela (engl. „waist-up“), jer kako kažu „moda je odraz realnosti, pa tako i trenutne uske povezanosti s tehnologijom“.

Tako je npr. jedna poznata modna kuća svoj logotip premjestila u blizinu kragne kako bi osigurala primijećenost na video sastancima, što naravno nije promaklo poznatim modnim kritičarima.

„Pozicioniranje logotipa u blizini vrata odličan je način isticanja brand-a i modnog izražavanja.“, rekla je Deborah St Louis, osnivačica tvrtke Fashion Finest, dodajući kako „ljudi, iako rade od kuće, žele izgledati profesionalno.

Modna urednica novina The Sunday Times, Jane McFarland također je dala svoj komentar: „Tunike i dolčevite s upečatljivim logotipom sigurno će zapeti za oko svima na vašem Zoom sastanku.“

Drugi primjer takvog fenomena su i veliki kaputi s karakterističnim dizajnom na ramenima koji podsjeća na dekicu.

Foto: Pexels

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.