Uvjeti korištenja

Općenito

Popweb omogućuje korisnicima korištenje sadržaja podložnim niže navedenim Uvjetima korištenja. Smatra se da su korisnici portala upoznati s aktualnim Uvjetima korištenja portala te da ih prihvaćaju. Stavovi izneseni u člancima ne odražavaju nužno stav redakcije Popweba.

Autorska prava

Vlastiti sadržaji portala Popweb, u koje između ostalog spadaju tekstovi, baze podataka i programerski kod, zaštićeni su autorskim pravima te se ne smiju objavljivati, reproducirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji način. Korisnici smiju dijeliti i objavljivati članke na svoje neprofitne profile ako jasno naznače izvor sadržaja.

Pravo na izmjene sadržaja

Popweb zadržava pravo na ukidanje i mijenjanje sadržaja portala bez prethodne najave. Popweb nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu promjenom sadržaja.

Odricanje od odgovornosti

Sav sadržaj portala Popweb objavljen je u dobroj namjeri. Sadržaj koristite na vlastitu odgovornost i Popweb se odriče svake odgovornosti za bilo kakvu štetu koja na bilo koji način može nastati ili proizaći iz korištenja ili u vezi s korištenjem portala Popweb. Sadržaj stranice ne mora nužno biti točan i potpun. Popweb nije odgovoran za radnje korisnika/posjetitelja, uporabu ili zlouporabu sadržaja te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisnicima, posjetiteljima ili trećim osobama u vezi s bilo kojim načinom korištenja portala Popweb.

Popweb koristite isključivo na vlastitu odgovornost, imajući na umu da može doći do poteškoća u radu ili prekida usluga, pri čemu Popweb ne odgovara za bilo kakve posljedice.

Oglašavanje

Korisnici primaju na znanje da portal Popweb sadržava poruke oglašivača, sponzora i reklamne sadržaje općenito.

Kolačići

Popweb koristi kolačiće u svrhu bolje funkcionalnosti stranice i optimiziranog oglašavanja. Pri tom ne dolazi do prikupljanja i korištenja osobnih podataka, niti identifikacije osobe kojoj pripadaju podaci. U svrhu otkrivanja tehničkih problema, upravljanja stranicom, sakupljanja opsežnih demografskih podataka i korisničke statistike, možemo prikupljati podatke poput IP adrese i zemlje u kojoj ste locirani. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim osobama, osim ako to ne zahtijeva Zakon, u slučaju sprječavanja, istrage ili kaznenog progona zbog napada na Popweb.

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.