Kontroler koji će olakšati igranje osobama sa invaliditetom

 Kontroler koji će olakšati igranje osobama sa invaliditetom

Izvor: Unsplash

Sony je predstavio novi kontroler – Access. Riječ je o kontroleru koji se može prilagoditi kako bi zadovoljio različite potrebe igrača i dizajniran je da pomogne igračima s invaliditetom da duže i ugodnije igraju, što je po našem mišljenju za svaku pohvalu.

Kako funkcionira kontroler?

Na kontroleru se može konfigurirati raspored gumba kako bi je svatko prilagodio svom rasponu mobilnosti. Također se može podesiti duljina sticka i može se kontroler postaviti gdje god je igra najudobnija zbog 360° orijentacije.

Mogu se koristiti do dva Access kontrolera zajedno kao jedan virtualni kontroler ili kombinacija jednog ili dva Access kontrolera s DualSense™ ili DualSense Edge™ bežičnim kontrolerom kako bi se dodale značajke poput dodirne povratne informacije, prilagodljivih okidača, senzora pokreta i dodirne plohe. Mogu se povezati dodatni gumbi, specijalni prekidači za okidanje i drugi kompatibilni dodaci putem četiri industrijska standardna priključka za proširenje kontrolera pristupa od 3,5 mm i mogu se konfigurirati njihovi ulazi putem postavki PS5 konzole.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.