Nepoznati ljubavni filmovi koje ćeš zauvijek pamtiti

 Nepoznati ljubavni filmovi koje ćeš zauvijek pamtiti

Ženska publika svijeta, koja voli ljubavne filmove i obožava barem na sat i pol pobjeći u svijet gdje ljubav pobjeđuje sve! Naravno, znamo da ima i muških koji uživaju u takvim filmovima (doduše, u nešto manjem broju) pa smo za sve vas iz oceana ljubavnih filmova izvukli manje poznate filmove, koji su nama ostali u posebnom sjećanju.

Za sve one koji vjeruju da su sve prave ljubavi tužne – tu je film jednostavnog naziva „5 to 7“. Njegov sadržaj vrti se oko mladog pisca koji nikako da dobije priliku da bude objavljen, i žene diplomata koja jednostavno ne uživa u svom životu. Njih dvoje spoji jedan slučajni trenutak na ulicama New Yorka i nakon toga slijedi jedan cijeli lunapark situacija u kojima se ovi likovi nalaze. Postoji jedna rečenica u filmu koja se mnogima utisnula u sjećanje – „Until then, then.“ Ako pogledaš film, javi nam svoj dojam.

Foto: 123rf

Film koji te također neće razočarati zove se „Comet“. Film se odvija u nekom paralelnom svemiru gdje se priča vrti oko šestogodišnje veze para koji je stvoren jedno za drugo, ali nikako ne dobivaju priliku koju zaista zaslužuju. Scenografija je jednostavno genijalna, a soundtrack nešto što ćeš htjeti imati na svojoj playlisti.

Bila bi šteta kada na ovaj popis ne bi stavili i film „What If“ u kojem mušku glavnu ulogu ima Daniel Radcliffe. Tema filma je priča između muškog lika, kojemu je dosta činjenice da mu je svaka ljubavna veza do sada propala i ženskog lika, koja je pak sretna i živi sa svojim dečkom. Njih dvoje započnu prijateljstvo koje postane vrlo blisko te pokušavaju shvatiti što im se točno događa s emocijama koje počnu osjećati jedno prema drugome.

Foto: Unsplash

Zadnji film koji ti donosimo, a apsolutno znamo da te neće ostaviti bez dojma zove se „Stuck In Love“. Priča prati cijeli niz likova čije uloge vode vrlo popularna imena u filmskoj industriji. Tema je jednostavna – ljubav. Komplikacije koje ljubav donosi sa sobom (nesigurnost, strahovi i sumnja) su onaj začin koji je potreban da bi recept ovog filma bio uspješan. Upravo uvodna rečenica je ono što je mnogima odmah dalo do znanja da će film biti odličan, stoga te pozivamo da ga pogledaš i javiš nam je li i na tebe ostavila isti dojam.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.