Budi poput Robinzona

 Budi poput Robinzona

Foto: Privatni album

Kada zatopli ugrabite par dana slobode i izaberite jedan od brojnih kampova uz Mrežnicu. Mrežnica je idealna za jeftin i povoljan vikend u prirodi, niti prijevoz nije problem pošto je odlično povezana vlakom sa Zagrebom i Rijekom. Ljepota prirode je neupitna tijekom cijelog toka Mrežnice i ostaje vam samo izabrati koliki komoditet želite na svom mini vikendu. Pored silnih apartmana i bolje opremljenih kampova, iskušajte i ljepotu jednostavnosti robinzonskog kampa. Prosječan robinzonski kamp ima poljski wc, prostor za roštiljanje, stabla za zaštitu od sunca… i to je otprilike sve. Nema struje, tekuće vode, tuševa.

U čemu je onda ljepota takvog kampiranja? U potpunoj slobodi i jednostavnosti. Zamislite da ste po cijeli dan bosi i u kupačem, direktno iz šatora uskačete u Mrežnicu, sušite se na suncu, ležite na travi, zanemarujete češljanje, šminku, jedete ono što bacite na vatru, večer provodite uz priču i pjesmu kod logorske vatre. I nema mobitela. Pošto nema struje vrlo brzo ostajete bez baterije, na svaki način odvojeni od svakodnevice. Vraćate se pravoj zabavi, u obliku kartaških igara s društvom ili čitanjem kakve dobre knjige u hladovini. Izađite iz svoje komfor zone i upoznajte ljepotu jednostavnosti.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.