Kako organizirati savršeni summer party?

 Kako organizirati savršeni summer party?

Foto: Unsplash

Ljeti su druženja s ekipom na otvorenom sve češća. Ako je došao red na tebe da isplaniraš jedno od takvih druženja sigurno želiš da bude nezaboravno. U nastavku ti donosimo kako organizirati savršen ljetni tulum.

Mjesto

Razmisli o tome koliko gostiju pozivaš i koliko vam prostora treba. Vrtovi, terase i parkovi najbolja su mjesta za ljetne zabave.

Glazba

Nema partyja bez glazbe! Jedna osoba neka bude zadužena za playlistu koja odgovara ukusu gostiju i cilju(želiš li pozadinsku glazbu ili želiš da gosti plešu i pjevaju?) te ne zaboravi ponijeti prijenosni zvučnik.

Hladno piće

Toplo piće može ubiti zabavu, osobito ljeti. Kako bi osigurao hladno piće, ponesi prijenosni hladnjak, ili napuni mali bazen ledom i tamo drži pića. Ako ipak želiš dodati dašak kreativnosti, napuni balone vodom, zamrzni ih preko noći i dodaj ih u bazen zajedno sa pićem.

Hrana

Izbjegavaj tešku hranu, osim ako nemaš osobu zaduženu za roštilj. No, svakako je lakša opcija unaprijed pripremiti hladna jela, koja gosti mogu jesti u pokretu, bez prekidanja zabave.

Svježe voće

Ako želiš nešto hladno i osvježavajuće možeš napraviti domaći sladoled ili koktele uz svježe narezano sezonsko voće: lubenicu i dinju. Za koktele se možeš poslužiti staklenkama koje ćeš ispuniti svježim jagodama ili sokom limuna uz par listova mente i puno leda.

Obavezno

Ne zaboravi tanjure za posluživanje, posude, pladnjeve, čaše i šarene slamke. Dobra ideja je ponijeti i vodootporan flomaster kako bi mogli označiti i međusobno razlikovati čaše. Osiguraj potrepštine poput kreme za sunčanje, spreja protiv insekata i vlažnih maramica. Možeš čak uzeti i svijeće za bolji ugođaj.

Dekoracija

Ovisno o temi zabave i lokaciji, možeš urediti prostor i izabrati poseban pribor za goste (npr. čaše) tako da odgovaraju atmosferi.

Osvjetljenje

Ako bi se tvoja zabava iz dnevne mogla nastaviti u noć, bilo bi dobro začiniti ju dodatnom rasvjetom poput već spomenutih svijeća, lampiona ili LED vijenca sa žaruljama koji će stvarati neizravno osvjetljenje i ugodan ambijent, ako za to imaš mogućnost.

Plan B
Svaki party na otvorenom mora imati plan B. Ako je party na otvorenom u parku, najbolje je dogovoriti se gdje možete promijeniti lokaciju u slučaju lošeg vremena. Kako god organiziraš svoj party, želimo ti puno sreće i dobru zabavu!

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.