Četiri europske destinacije koje moraš posjetiti ove zime

 Četiri europske destinacije koje moraš posjetiti ove zime

Foto: 123rf

Zima i božićno doba su savršena prilika za putovanje u drugi grad. Kada je riječ o adventu, Europa ima puno toga za ponuditi, a u nastavku su gradovi s kojima ne možeš pogriješiti!

1. Beč, Austrija
Beč je godinama opcija koju možeš bez razmišljanja obići i nećeš požaliti. Grad kulture zasja svake zime okupan svjetlom lampica koje dolaze s božićnog sajma. Ulice ispune događaji, klizališta i kućice s vinom i hranom od kojih se nećeš htjeti odmaknuti!

Ali i u svako drugo godišnje doba susresti ćete se s ljepotom uščuvane kulture, uređenih parkova i ljubaznih domaćina.

2. Prag, Češka
Zapanjujuće lijepi Prag, posebno je lijep zimi. Ulice centra grada se ukrase te se domaćini i turisti okupe, slušaju koncerte na otvorenom, piju kuhana pića i jedu tradicionalnu, domaću kuhinju.

3. Pariz, Francuska
Uvijek popularna destinacija, Pariz, i zimi održava svoj šarm. Poput ostalih gradova na listi, pariški advent ima kućice s hranom, okićene borove i božićne izloge, ali i svjetlosne instalacije. Međutim, postoji li romantičniji grad koji možeš posjetiti s partnerom, od Pariza? Uz osvijetljene ulice Grada ljubavi, teško je pronaći bolji.

4. Amsterdam, Nizozemska
Amsterdam je grad koji nije nužno na glasu zbog svog adventa, ali je zima odlično vrijeme za posjetiti ovaj grad. Amsterdamski kanali se ponekad i zalede i grad se pretvori u zimsku idilu klizališta, a ne nedostaje ulične zabave i ugodnih kafića u kojima možeš uživati.

Ako posjetiš barem jedan od ovih gradova, možeš očekivati uživanje u zimskim radostima, odličnoj hrani i zabavi!

 

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.