Cool gadgeti koji ti mogu pomoći u učenju

 Cool gadgeti koji ti mogu pomoći u učenju

Gadgeti su svugdje oko nas i upotrebljavamo ih gotovo svakodnevno. Koristimo ih kada se zabavljamo, opuštamo, treniramo, a mogli bi nam koristiti i kada učimo. U nastavku saznaj koji gadgeti bi ti mogli pojednostaviti i olakšati učenje.

Prije svega, trebaš imati nešto na čemu ćeš moći odrađivati sve zadatke. Ako ne voliš i ne želiš kupiti ili ne možeš priuštiti laptop ili računalo, najbolja zamjena je tablet. Tableti su jako napredovali i mogu gotovo potpuno zamijeniti računalo za većinu školskih i fakultetskih zadataka. Naravno, ako se baviš stvarima koje zahtijevaju veliku snagu procesora, snažnu grafičku karticu ili programe dostupne samo na računalima, vjerojatno ti neće koristiti u tolikoj mjeri. Međutim, za prezentacije, seminare i pokoji zahtjevniji zadatak, tableti su odličan izbor.

Kada moraš odraditi neki zadatak, vjerojatno ne voliš ometanja ili voliš slušati glazbu. U oba slučaja, korisne su slušalice. Slušalice danas često dolaze s noise cancelling-om, odnosno otklanjaju buku iz okoline, nešto što posebno dobro dođe ako volite učiti vani ili na mjestu gdje ima ljudi. Osim toga i kada putujete prema školi ili fakultetu možete slušati glazbu.

E-Reader i tablet za vođenje bilješki mogu gotovo potpuno zamijeniti knjige i bilježnice. Na e-readeru možeš kupiti knjige koje ti trebaju, a neke čak i besplatno skinuti i čitati, dok zadaću tableta za vođenje bilješki opisuje sam naziv. Po njima možeš pisati kao po papiru i kasnije lagano doći do svojih bilješki. Mana takvih tableta još uvijek je cijena, ali ako ne uspiješ naći tablet za vođenje bilješki koji odgovara tvojem budžetu možeš se snaći i s običnim tabletom.

Sve te gadgete treba puniti, a ako si u pokretu i blizu nemaš utičnicu, onda si u problemu! To jest, ako nemaš ni prijenosni punjač. Prijenosni punjači uglavnom imaju dovoljan kapacitet za više punjenja, s tim da i dalje zadržavaju kompaktnost i prenosivost. Naravno, ako ne nosiš samo jedan gadget, prijenosni punjač s više priključaka bi ti mogao više koristiti.

Navedeni gadgeti su sve što ti treba kako bi učenje bilo gdje postalo jednostavnije i zabavnije. Naravno, veliki plus je što sve možeš odraditi bez gomile papira, a sve informacije i dokumenti koje trebaš mogu biti na jednom uređaju na kojem vrlo brzo možeš odraditi zadatke čak i ako si na putu.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.