Nova ZETova aplikacija za kupnju karata i pokaza

 Nova ZETova aplikacija za kupnju karata i pokaza

Izvor: Unsplash

Iz ZETa su upravo lansirali aplikaciju za kupovinu karata, čime su se priključili velikoj većini europskih gradova koji odavno koriste takve aplikacije.

Kako aplikacija funkcionira?

Aplikaciju možeš besplatno preuzeti s Google Play Storea ako imaš Android ili s App Storea ako imaš iPhone. Dostupna je na hrvatskom i engleskom jeziku. Aplikacija na temelju tvoje lokacije nudi karte koje možeš kupiti za to područje, zato je naša preporuka da uvijek imaš uključenu lokaciju za ovu aplikaciju. Ako želiš primati obavještenja da ti uskoro ističe karta, samo trebaš uključiti obavijesti. Osim kupnje karata, na aplikaciji možeš pratiti obavijesti o izmjenama u prometu, radovima i drugim izmjenama.

Kako kupiti kartu ili pokaz?

Kako bi mogli kupiti karte, u novčaniku moramo imati najmanje 1€ a najviše 50€, a kako bi kupili mjesečne ili godišnje pokaze, aplikaciju treba upariti s MojZET profilom na web portalu ZETa. A kada dođe kontrola, klikneš na gornji lijevi kut i prikazati će ti se QR kod kojeg će kontrolor skenirati.

Ono što nažalost još uvijek nije moguće je provjeravanje voznog reda i pozicije vozila u stvarnom vremenu, ali raduje nas informacija da će se dodatno ulagati u sustav, što bi moglo u budućnosti donijeti i te mogućnosti.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.