Eras turneja popularne pjevačice Taylor Swift je pravi svjetski hit!

 Eras turneja popularne pjevačice Taylor Swift je pravi svjetski hit!

Izvor: Unsplash

Taylor Swift jedna je od najpopularnijih američkih pjevačica, koju sigurno znaš bar po tome da piše pjesme o svojim bivšim dečkima. Taylor je trenutno na svojoj šestoj turneji, pod nazivom „The Eras Tour“, koja je započela 17. ožujka ove godine.

U kojem god gradu se pojavila, koncert je u potpunosti rasprodan, videi koncerta su viralni na društvenim mrežama, popularnost joj raste, zainteresiranost za nju, njen privatni život, pjesme i turneju nije niti malo pala, štoviše samo raste.

Viralnost na društvenim mrežama

Većinom kod koncerta popularnih izvođača samo jedna stvar ode viralno na društvenim mrežama, da za primjer uzmemo Beyonce, koja je isto trenutno na turneji. Najviralniji dio njene turneje je to što joj se na pozornici priključi njena kćer Blue Ivy kako bi plesala s njom i njenim plesačima. Dok je to kod Taylor potpuno drugačije. Njena turneja traje više od tri mjeseca, a svaki njen potez i koncert je popraćen sa velikom zainteresiranošću kako njenih fanova tako i cjelokupne javnosti.

Prekid veze sa dugogodišnjim dečkom, novi dečko, kome je posvećena koja pjesma, outfiti za koncert, kako joj sestra njezine dugogodišnje najbolje prijateljice i kolegice Selene Gomez daje narukvicu, repertoar pjesama koji se mjenja za svaki koncert, samo su neke od tema koje su do sada bile viralne tijekom Eras turneje, turneje koja još uvijek traje.

U prvih tjedan dana turneje imala duplo više streamova na pjesmama

Popularnost cijelog kataloga pjesama koje izvodi na turneji je odmah skočila. Prvi tjedan turneje, kada je tri dana nastupala u Glendale-u i kada je internet bio preplavljen svakom novom, i najmanjom informacijom o dizajnu turneje, strukturi i setlistama, službeni streamovi su joj porasli za čak 50 posto. Za pjevačicu koja već ima stotine milijuna streamova svaki mjesec, ovo je značajan i iznimno rijedak skok streamova bez da su u pitanju novi album ili smrt pjevača.

Brojke nastavile rasti i nakon prvog tjedna

Brojke su samo nastavljale rasti, a od ožujka (početka turneje) do kraja svibnja su joj streamovi sveukupno skočili sa 180 miliona na 320 miliona. Ono što možemo izdvojiti kao najimpresivnije je to što nisu streamovi skočili za samo jednu pjesmu, ili samo jedan album, nego su skočili za sve pjesme s njenog repertoara na ovoj turneji.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.