Najpoznatiji hrvatski treperi

 Najpoznatiji hrvatski treperi

Foto: Unsplash

Trap u Hrvatskoj posljednjih godina uzima maha i na sceni se pojavljuje sve više trapera i trap grupa i to iz svih dijelova Hrvatske. Krenuvši od istoka Hrvatske, osječka Retfatlanta sa Z++-om i Massimo Savageom na čelu je doživjela procvat u popularnosti. Uglavnom su krenuli s pjesmama koje su zabavnog i nerijetko smiješnog sadržaja.
Uz Slavoniju i Dalmacija je dobila, pored Vojka V., svog predstavnika. Grše se probio sa svojom pjesmom Highlife i nastavlja biti u vrhu s pjesmom Sip.

Ipak, Zagreb je ostao središte trapa u Hrvatskoj. KUKU$ i Hilje su i dalje najpoznatiji predstavnici, koji su ujedno i stvorili scenu, zajedno s High 5-om i Buntaijem.

Bivši članovi 33 Bande sada su 2xŠihta i osvojili su novu publiku izbacivši album Spremni za rad. Jedni od najpoznatijih trapera su Shin i Galaš iz 30 Zone, s posljednjim albumom 300, na kojem se pojavljuju i još neki izvođači s ove liste. Počasno mjesto pripada Giru, reperu iz zagrebačke Dubrave, koji se uglavnom drži klasičnog repa, ali zna naginjati trapu.

Trap scena postaje sve bogatija i uskoro ćemo vidjeti sve više izvođača.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.