Gdje vježbati u Zagrebu?

 Gdje vježbati u Zagrebu?

Foto: Unsplash

Zagreb je grad s mnoštvom površina, parkova, teretana i sportskih klubova u kojima možeš vježbati. Ako te zanima određeni sport, vrlo vjerojatno možeš pronaći klub u Zagrebu u kojem možeš trenirati i tvoja dilema je riješena. Međutim, ako se želiš baviti sportom u prirodi, onda možeš posjetiti jednu od sljedećih lokacija.

Street workout parkovi su česti u Zagrebu. U Novom Zagrebu ima uređenih parkova u Dugavama, Borovju, Bundeku, Sigetu, ako se ide na zapadniji dio grada, možeš ih pronaći na Ljubljanici, Španskom i Rudešu, između ostaloga. U samom centru grada je park na Britancu, Šubićevoj – stvarno ih možeš pronaći na svakom koraku. Brojni su smješteni u hladu pa možeš trenirati i kada ugrije sunce, a kada krene zima, možeš se jednostavno prebaciti u neku od brojnih teretana, koje ti isto ne bi trebale biti daleko.

Ako te više zanima hodanje, trčanje i biciklizam, već spomenuti Bundek i Jarun su ti savršena prilika da se opustiš u prirodi, kao i Maksimir. Uz parkove, savski nasip je savršen za biciklizam i trčanje, a trčati možeš i na raznim školskim i atletskim igralištima, poput onog u Utrinama i Sveticama. Naravno, ne smijemo zaboraviti Medvednicu, koja je pogodna i za planinarenje. Ako ipak voliš plivati, usrećit ćeš se na bazenu Utrina, Šalata, Mladost i Novi Jelkovec.

Zagreb ima pregršt opcija za gotovo sve sportske aktivnosti, zato samo izađi van i kreni vježbat!

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.