Kako dobiti na visini odijevanjem

 Kako dobiti na visini odijevanjem

Foto: 123rf

Mnogi muškarci žele se činiti višima nego što jesu, a odjeća u tome može uvelike pomoći.

Prije nego kreneš raditi išta s odjećom, poradi na držanju. Ispravno držanje ti može pomoći da izgledaš više, ali je općenito korisno za izbjegavanje bolova u leđima.
Prva stvar koju moraš paziti je da ti odjeća odlično pristaje, odnosno da nije ni preširoka ni preuska. Izbjegavaj skinny fit, ono na što ciljaš je slim fit.

Pravilo 2/3

Najjednostavnije će biti da kreneš s jednobojnom odjećom i da se vodiš pravilom 2/3. Drugim riječima, dužina donjeg dijela outfita je duplo veća od gornjeg, što će ti vizualno produžiti noge i učiniti te višim.

Izbor cipela

Iako je preporuka jednobojna odjeća, odlično će ti odgovarati vertikalne linije i uzorci. Vertikalne linije će također stvoriti privid visine, a uz to će te i malo stanjiti. Dodatni as u rukavu su tenisice i cipele. Danas nije strano da tenisice imaju visoke đonove, a za svečanije prigode možeš obuti cipele s petom, ili poluvisoke, elegantne chelsea cipele koje možeš nositi i zimi.

Iskoristi ove trikove u svoju korist i sigurno ćeš dobiti barem par vizualnih centimetara više.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.