Zanimljive atrakcije na Jadranu

 Zanimljive atrakcije na Jadranu

Izvor: Unsplash

Bliži se ljeto, a još ne znaš gdje želiš ljetovati? Mi smo za tebe izdvojili nekoliko svojih favorita – zanimljivosti na Jadranu koje ti garantiraju dobru zabavu i lijepe uspomene!

Gledanje dupina

Prva atrakcija na popisu je gledanje dupina u Lošinju. Prvo se nalazite u edukacijskom centru gdje će vašu grupu stručno osoblje upoznati sa dupinima, Lošinjom i sigurnosti na brodu. Zatim sigurno krećete na brod i u pustolovinu traženja dupina. Putovanje će trajati minimalno sat vremena i maksimalno tri sata, ovisi o tome kada nađete dupine.

Pregršt aktivnosti u Metta Float-u kao što su vožnja transparentnim kajakom i SUP izleti

Zatim dolazimo do Metta Float-a, koji se nalaze u Istri na malom srcolikom poluotoku na sjevernom Jadranu kojeg često nazivaju „Terra Magica“. U potpuno sigurnom okruženju uz prijateljski i profesionalni osobni pristup nude pregršt aktivnosti kao što su: vožnja transparentnim kajakom (danju i noću), full moon party, SUP izleti (danju i noću), SUP jogu (danju i noću), privatni eventi i još puno toga.

Špilja predivnih boja

Sve popularnija atrakcija je Modra špilja na Biševu koja je opisana kao teatralna kulisa u kojoj se priroda igra oblicima i bojama i nitko ne može ostati ravnodušan pred tom ljepotom.

Nezaobilazne Morske orgulje i Pozdrav Suncu

Nikako ne smijemo zaboraviti na godinama nezaobilazne atrakcije u Zadru: Morske orgulje i neposredno uz njih Pozdrav Suncu. Morske orgulje su zanimljiv i originalan spoj arhitekture i glazbe, a jedinstvena urbana instalacija – Pozdrav Suncu danju upija sunčevu svjetlost , a zalaskom Sunca uključuju se rasvjetni elementi ugrađeni u krug, te proizvode iznimno dojmljivu svjetlosnu igru.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.