Art park kampiranje na Ribnjaku

 Art park kampiranje na Ribnjaku

Izvor: Unsplash

Art park kampiranje na Ribnjaku je zanimljiva ljetna manifestacija koja traje sve do 15. srpnja 2023. godine. Ovaj zabavno-umjetnički kamp smjestio se u parku Ribnjak – točno ispod Katedrale, kod prvog ulaza u Park preko puta Langovog trga, a za sjajnu scenografiju koju primijetiš odmah na ulazu zaslužan je Marin Remić.

Program manifestacije

Publika će do 15. srpnja moći uživati u besplatnom kulturno-umjetničkom i društvenom programu, svaki dan od 16 sati do ponoći. Tako te na primjer danas od 18 sati na Ribnjaku očekuje prvo glazbeni program Feel Free x Martyn Dox. Nakon njih, u 21 sat počinje koncert benda Rhythm Mafia, kojeg čine sjajni glazbenici Luka Čapeta, Josip Šustić, Jakša Perković i Daniel Kadijević.

Što te očekuje do kraja tjedna na manifestaciji

Sutra na Ribnjak dolazi Glazbena kuhinja koja najavljuje da će skuhati ozbiljno dobar funk, house i disco party. A kao veliko iznenađenje, dolazi i posebni gost iz Berlina – DJ Bijan!

Petak je namijenjen svima koji vole dobar second hand shopping, a pritom žele podržati zajednicu i cirkularnu ekonomiju kao imperativ današnjeg društva. Naime, u Art park od 16 do 21 sat stiže Pink buvljak i to uz glazbenu kulisu uz koju će se plesati sa sjajnim D-Gree.

Subota kreće s doručkom u 10 sati i FRüHSTüCK ekipom. A za navečer je plan uživati u već provjereno dobrom koncertnom sessionu koji uvijek pripremi Integralni zvuk.

Nedjelja je zamišljena kao dan za obitelj i cirkus. Naime, u 19 sati dolazi ekipa cirkusanata i pobrinut će se da svi odu kući nasmijani. Također, taj dan u 21 sat, Škola dokumentarnog filma Restart prikazuje radove polaznika iz prijašnjih godina za završetak filmske nedjelje.

Što te očekuje na manifestaciji sljedeći tjedan

Sljedeći tjedan posjetitelje očekuju projekcije filmova, privremena izložba plakata ReD koja tematizira problem izbjeglica i izbjeglištva, brojni DJ-evi i Pasje Poopodne – dan za peseke i njihove kolege iz azila. A sve dodatne informacije o tome što sve donosi Art park na Ribnjaku, možeš pronaći na njihovim društvenim mrežama.

Ako ljeto još uvijek provodiš u Zagrebu, ovo je idealna manifestacija koju možeš posjetiti sa svojim društvom ili obitelji i lijepo se provesti!

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.