Kako oblikovati kratku bradu u 10 minuta

 Kako oblikovati kratku bradu u 10 minuta

Foto: Unsplash

Kratka brada savršeno prikazuje koliko muškarac brine o svom izgledu. Potrebno ju je redovito i precizno održavati. Postoje brojni načini kako ju urediti, a u nastavku te čekaju koraci kako u 10 minuta možeš doći do uredne brade!

Prvo, kreni sa zulufima i prijelazom od kose prema bradi. Ako si uredno i kratko ošišan, želiš napraviti elegantni prijelaz, s malom razlikom u dužini. Neka ti brada počne otprilike na visini pola uha. Tu će ti brada biti najkraća (obično 3 ili 4 mm). Zatim, blago povećaj duljinu (najčešće to bude za milimetar) i skrati polovicu brade bližu uhu. Radit ćemo suptilni prijelaz, stoga je bitno da postepeno povećavamo duljinu. Kako se približavamo prednjoj strani lica, tako povećavamo duljinu. Brada na prednjoj strani lica bi tako trebala biti za 2-3 mm dulja od brade na visini ušiju. Brada na podbratku bi trebala biti iste dužine kao brada na prednjoj strani lica ili malo kraća.

Dolazimo do pravog oblikovanja. Iznad i oko brade obrij sve zalutale dlake. Želiš naginjati ravnoj i urednoj bradi, ali ne brini ako nije kao po crti. Obrij dlake koje prelaze rub usnice. Zeznuti dio dolazi pri oblikovanju brade s donje strane. Prati svoj jaw line, odnosno vilicu, ali ostavi otprilike pola centimetra brade ispod nje. Kada je riječ o podbratku, prati gdje ti se spajaju vrat i podbradak.

Nemoj brijati bradu iznad toga, ako ne želiš imati izrazito vidljiv podbradak. Ova linija će ti dodatno pomoći pri definiciji brade i čeljusti.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.