Mirisni trendovi 2023.

 Mirisni trendovi 2023.

Mirisi su kao i šminka i frizura, svakodnevni dio naše beauty rutine. Znamo svi kako se trendovi stalno mijenjaju, zato smo za tebe pripremili trendove mirisa za 2023. godinu.

Utjecaji na parfemsku industriju

Jedan od glavnih trendova kod same proizvodnje parfema je korištenje prirodnih i održivih sastojaka u mirisima. Potrošači postaju sve svjesniji toga kako utječu na okoliš kupovinom ekološki neprihvatljivih proizvoda. Brendovi na to odgovaraju upotrebom održivih sastojaka poput eteričnih ulja, botaničkih ekstrakata i biorazgradivih pakiranja kako bi stvorili mirise koji su i luksuzni i ekološki prihvatljivi.

Mirisne note koje su u trendu

Što se tiče specifičnih mirisnih nota, voćni i cvjetni mirisi će prevladavati cijele godine. U ljetnim danima koji nam dolaze će prevladavati razigrane note poput citrusa, breskve i manga. A cvjetne note poput ruže, jasmina i ljubičica će biti popularne u jesen i zimu.

Bilo da tražiš neki svoj prepoznatljiv miris ili da samo želiš dodati trendy parfem u svoju kolekciju, vjerujemo da ćeš pronaći nešto za sebe iz ove kolekcije trendova mirisa 2023.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.