Ljetni trendovi za nokte

 Ljetni trendovi za nokte

Izvor: Unsplash

Znamo koliko je teško izabrati boju laka za nokte. Kako bi ti bar malo pomogli u odabiru, donosimo popis trendova za ovo ljeto.
Prvi na popisu je „Chrome“ efekt noktiju uz „glazed-donut nails“ stil koji je popularizirala Hailey Bieber. S obzirom da je „glazed-donut“ stil noktiju već populariziran, chrome efekt bi ga samo „začinio“, dodao dodatnu posebnost, dodatan sjaj.
Pretpostavljamo da French stil noktiju nikada neće izaći iz mode, ali da se odmaknemo malo od tipične bijele boje koju će ovo ljeto zamijeniti pastelne boje. Kada zamijeniš bijelu boju sa pastelnom bojom po vlastitom izboru, tvoj french stil će dobiti novi ljetni vibe.
Boja za koju predviđaju da će obilježiti ovo ljeto, od kose do noktiju, je ljubičasta, točnije rečeno „Lavender“ boja. Bilo da želiš cijeli nokat u toj boji, ili u french stilu ili bilo kojem drugom stilu, ne možeš pogriješiti, ova boja je svakako ljetni hit.

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.