Brza njega lica za muškarce

 Brza njega lica za muškarce

Foto: Unsplash

Žene tome uglavnom posvećuju pažnju i vode računa, ali muškarci nerijetko previđaju brigu o svojoj koži, pogotovo kada se radi o njezi lica. S toliko proizvoda na tržištu, vrijeme je da se njezi lica krene posvećivati više pažnje.

Njega lica za muškarce nije složena poput njege lica za žene, ali je iznimno bitna jer se dobar dio muškaraca brije svakodnevno ili svakih par dana. Kod brijanja je bitno da koža bude vlažna i da dlačice budu mekše, što možemo dobiti umivanjem toplom vodom. Izuzetno bitno je koristiti oštru i čistu britvicu i koristiti kvalitetnu pjenu, gel ili maslac za brijanje. Prije brijanja je poželjno očistiti lice gelom za čišćenje, koji neće isušiti kožu, a maknut će prljavštinu.

Piling je bitan korak, ali njega nije nužno svakodnevno obavljati. Obuhvaća čišćenje pora, micanje mitesera i pomaže kod crvenila i teksture kože. Najpoznatiji i najkorisniji načini pilinga su AHA i BHA kiselinama. Nakon pilinga, koža će izgledati čisto i zdravo.

Koža muškaraca se brže isuši i osjetljiva je na UV zračenje, stoga nije loše koristiti i kreme koje imaju UV faktor. Ova rutina nije vremenski zahtjevna, a i proizvodi koji su potrebni ne moraju biti skupi. Benefite njege lica ćeš vidjeti vrlo brzo, stoga je kreni primjenjivati! Naravno, preporuka je da se prije savjetuješ sa stručnjacima.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.