Filmovi na otvorenom

 Filmovi na otvorenom

Izvor: Unsplash

Filmski programi Ljetne pozornice Tuškanac već tradicionalno okupljaju ljubitelje filmova u hladu šume u samom centru grada. Organizatori garantiraju da će tijekom tri mjeseca kroz raznolike filmske programe omogućiti svim zainteresiranima da pronađu neki naslov koji ih zanima. Moramo priznati da to zvuči zanimljivo i primamljivo, pogotovo kao bijeg od vrućih ljetnih dana u Zagrebu.

Najava programa

Sezonu otvara svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb. Slijedi ih nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje žanrovske fantastike, SF-a i horora – Fantastic Zagreb, nakon čega slijedi Revija europskog filma. Zagrebačkoj publici će Festival mediteranskog filma Split i Motovun Film Festival omogućiti da pogledaju nekoliko atraktivnih naslova njihove selekcije u isto vrijeme kada će ih gledati gledatelji u Splitu, odnosno Motovunu. Zagreb film festival i ZagrebDox su pak za gledatelje pripremili svoja ljetna izdanja.

Kolovoz je rezerviran za Film u šumi. To je raznolik program koji uključuje festivalske uspješnice, žanrovska ostvarenja, kino hitove te premijere hrvatskih i regionalnih naslova. U tih mjesec dana će se jednom tjedno podsjetiti na kultne filmove i klasike koji su zavrijedili trajno mjesto u filmskome kanonu.

Ako voliš odlazak u kino ovo je savršen program za tebe, na kojem ćeš na drugačiji način doživjeti i pogledati film.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.