Tonirani serum – idealna zamjena za puder?

 Tonirani serum – idealna zamjena za puder?

Izvor: Unsplash

Ljeto samo što nije počelo, a ti ne voliš težak osjećaj pudera na licu, i tražiš neki proizvod koji je lagan na licu i dobra zamjena za puder? Na pravom si mjestu jer je vrijeme da pričamo o novom proizvodu u trendu koji ispunjava sve kriterije.

Karakteristike toniranog seruma

Riječ je o toniranom serumu, visoko pigmentiranom serumu za lice koji nudi određenu pokrivenost. Od seruma možeš očekivati da obavlja dužnosti proizvoda za njegu kože kao što su hidratacija, jačanje blistavosti i poboljšanje teksture kože. Hijaluronska kiselina, aloe vera i niacinamid samo su neki od sastojaka koji su dobri za njegu kože a često se nalaze u sastavu toniranih seruma.

Zašto je idealna zamjena za puder?

Možemo potvrditi da tonirani serumi (bar oni koje smo mi isprobali) imaju jako lagan, ugodan osjećaj na licu, puno drugačiji od teških pudera koje smo bar jednom koristili. Tonirani serum je lagan, ali za razliku od pudera niti jedan tonirani serum nema jaku prekrivnu moć. Ali zato je po našem mišljenju korektor idealno rješenje. U smislu da tonirani serum nanesemo na lice (izblendamo i vrat naravno), i na mjesta na kojima želimo jaču prekrivnu moć (kao što su podočnjaci ili nepravilnosti) možemo nanijeti korektor jače prekrivne moći. Nama ta kombinacija zvuči kao super zamjena za puder, pogotovo zbog ljeta i vrućina koje dolaze.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.