Brzi i žestoki 10 (Fast and furious, 2023)

 Brzi i žestoki 10 (Fast and furious, 2023)

Izvor: Unsplash

Franšiza Brzi i žestoki je postala jedna od najpoznatijih na svijetu, svi smo čuli za nju, ako ne i pogledali svaki nastavak. Od prvog filma 2001. godine zainteresirali su nas sa brzim adrenalinskim vožnjama i zanimljivim razvojem likova i njihovih života.

Radnja filma

U jubilarnom desetom nastavku popularne franšize očekuju nas mnoge misije, a protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj su nadmudrili, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve-i svakoga-što Dom voli, zauvijek.

Film je u prvom vikendu zaradio 318.9 milijuna dolara diljem svijeta, a jedini film koji je ove godine imao bolju premijeru je Super Mario Bros, sa zaradom od 377 milijuna dolara u prvom vikendu. Brzi i žestoki 10 je gurnuo s prijestolja Disneyjeve Čuvare galaksije Vol. 3 i time postao trenutno najgledaniji film u kinima.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.