10 najslušanijih domaćih pjesama 2022. godine

 10 najslušanijih domaćih pjesama 2022. godine

Izvor: Unsplash

ZAMP – Hrvatsko društvo skladatelja napravilo je listu domaćih pjesama koje su se najviše emitirale prošle godine. Kao zanimljivu činjenicu možemo izdvojiti to što se Matija Cvek našao na prvom i zadnjem mjestu ove ZAMP-ove liste.

TOP 10 djela domaćih autora po emitiranju

Nakon osvojenih prestižnih nagrada: Porina i Cesarice, ovo je još jedno u nizu priznanja za hit koji je proveo čak 20 tjedana na prvom mjestu HR TOP 40 liste singlova. Riječ je o duetskoj pjesmi Matije Cveka i Eni Jurišić pod nazivom „Trebaš li me“.

Drugo mjesto je pripalo posljednjoj pjesmi koju je Parni Valjak snimio s Akijem Rahimovskim, a to je pjesma pod nazivom “Ponovo”. Nju slijedi pjesma „Mali krug velikih ljudi“ popularnog izvođača koji nas je prerano napustio, Massima.

Grupa Detour i pjesma „Nekad je bilo bolje“ su na četvrtom mjestu, a na petom je Silente s pjesmom “‘Poljubi me za kraj“.  Petar Grašo je s pjesmom „Jel’ ti reka ‘ko“ zauzeo šesto mjesto, a sedmo mjesto grupa Dalmatino i „Refužo“.

Odmah iza slijedi Massimo s pjesmom „Zamisli“, a svoje mjesto u top 10 je na devetom mjestu osigurao i Neno Belan s pjesmom „Jube moja znaj“. Dok je posljednje mjesto, baš kao i prvo, zauzeo Matija Cvek s pjesmom „Ptice“.

Ako već ne slušaš ove pjesme, sad je pravo vrijeme, pogotovo ako si u potrazi za novim dobrim pjesmama, vjerujemo da su ove s popisa zaslužile šansu i da nisu bez razloga u TOP 10 najslušanijih.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.