Mirisni štapići ili svijeće – što je bolje za tebe

 Mirisni štapići ili svijeće – što je bolje za tebe

Foto: 123rf

Mirisne svijeće i štapići su odlični načini za aromatiziranje prostora i u zadnje vrijeme postaju sve popularniji. Iako će i svijeće i štapići rezultirati prekrasnim mirisom, postoje bitne razlike između njih.

Svijeće

Već smo navikli na mirisne svijeće raznih veličina, oblika i boja, najčešće napravljene od voska. Mirisne svijeće stvaraju poseban ugođaj i djeluju opuštajuće, uz miris i svjetlost koju daju. Iako mogu služiti kao dekoracija u domu, pogotovo na stoliću ili pored kreveta, moraš paziti gdje stavljaš svijeću zbog plamena.

… ili štapići

Mirisni štapići funkcioniraju tako da se mali drveni štapići, obično od bambusa, umoče u mirisno ulje i ispuštaju taj miris u zrak. Mirisni štapići se mogu uklopiti u većinu uređenja, iako ima stilova gdje odgovaraju daleko bolje od svijeća. Oni ne oslobađaju jednako jak miris i potrebno ih je okretati kako bi miris zadržao intenzivnost. Međutim, trebaš imati na umu da ulje koje im daje miris, zna biti koktel kemikalija. Na kraju dana, odluka je na tebi. Isprobaj što ti više odgovara u prostoru i osobno!

 

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.