Skrivena plaža u Hrvatskoj jedna od najljepših na svijetu

 Skrivena plaža u Hrvatskoj jedna od najljepših na svijetu

Izvor: Unsplash

Plaža Pasjača se nalazi u Konavlima točnije u malom mjestu Popovići, u Rivijeri Dubrovnik. Zauzela je 39 mjesto na popisu 50 najljepših plaža na svijetu. I jedina je plaža iz Hrvatske koja se našla na ovom prestižnom popisu. Ali to nije jedino priznanje koje je dobila, 2019. je Pasjača proglašena najljepšom plažom u Europi.

Kako doći do plaže?

Riječ je o predivnoj skrivenoj plaži koja se smjestila podno strmih konavoskih stijena. Ako želiš doći do plaže, najjednostavniji je način da pješačiš, da se spustiš niz duge i vrlo strme stepenice koje su usječene u stijenu, sa čak 250 m visinske razlike.

Plaža bez ugostiteljskih objekata i dućana

Ako voliš prirodu, mir i relativnu tišinu, ova plaža je za tebe. Ono što ti moramo napomenuti je da na plaži nema ugostiteljskih objekata ni dućana, pa sve što želiš ponijeti na plažu od vode i sokova do voća i sendviča, trebaš pripremiti prije. S obzirom koliko je plaža predivna, što između ostalog potvrđuju i priznanja koje smo maloprije naveli, smatramo da se svakako isplati posjetiti ju!

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.