Maturantica uhvaćena u prepisivanju na maturi iz Politike i gospodarstva

 Maturantica uhvaćena u prepisivanju na maturi iz Politike i gospodarstva

Izvor: Unsplash

Iz izbornog predmeta Politika i gospodarstvo je maturu danas pisalo oko 4.000 maturanata. Ovim ispitom smo došli do trećeg tjedna pisanja mature.

Reakcije maturanata

Dojmovi učenika su podijeljeni, nekima je bilo teško, nekima nije, neki smatraju da je ovaj ispit puno teži od ispita prethodnih godina koje su rješavali kao pripremu za maturu, a neki smatraju da je ispit bio podjednako težak kao i prethodnih godina. Oko jedne stvari se najviše slažu, a to je da su pitanja sa kratkim odgovorima bila najteža.

Koliko je matura bila teška pokazuje i činjenica da je jedna učenica iz Gimnazije fra Grge Martića u Posušju, uhvaćena u prepisivanju i izbačena je u 30. minuti ispita.

Kao netko tko je prošao maturu, možemo ti reći da profesori stvarno pažljivo promatraju cijelo vrijeme i da nema šanse da se izvučeš sa prepisivanjem i naš savjet je svakako da to ni ne pokušavaš. Znamo da je matura stresna, ali vjerujemo u to da ako na vrijeme kreneš s pripremama da stigneš sve naučiti i dobro se pripremiti.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.