Radionica o studiranju u SAD-u

 Radionica o studiranju u SAD-u

Izvor: Unsplash

Posljednji Obrazovni četvrtak Instituta za razvoj obrazovanja (IRO) ti donosi sve potrebne informacije o studiranju u SAD-u. Možemo reći da je ovo idealna radionica za tebe ako sanjaš o studiranju u Americi, imaš avanturistički duh i voliš izazove.

Pomažu ti u odabiru pravog sveučilišta

Ako želiš znati kako odabrati pravo sveučilište koje odgovara tvojim željama i ambicijama, ako ne znaš kako i gdje tražiti mogućnosti studiranja, EducationUSA centar Instituta za razvoj obrazovanja je tu da ti pomogne.

Teme radionice

U sklopu radionice razgovarat će se o raznim vrstama visokih učilišta u SAD-u i sudionicima radionice će podijeliti korisne savjete o tome kako pretraživati opcije za studij i doći do onog studija koji ti najviše odgovara.

Mjesto i vrijeme održavanja radionice

Radionica će se održati 29. lipnja u 18 sati u Deželićevoj 30, na drugom katu, u prostoru IRO-vog centra u Zagrebu. Prijaviti se možeš preko linka na njihovim službenim stranicama.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.