Međunarodno sveučilišno startup natjecanje u Splitu

 Međunarodno sveučilišno startup natjecanje u Splitu

Izvor: Unsplash

Četvrto izdanje međunarodnog sveučilišnog natjecanja za startupe pod nazivom Stup! 2023. organizira Sveučilište u Splitu uz podršku Grada Splita i projekta University Green Digital HUB. Natjecanje koje će se održati od 30. lipnja do 1. srpnja izvanredna je prilika studentima da predstave svoje inovativne ideje i pokažu poduzetnički potencijal.

Što te očekuje na natjecanju?

STup! pruža potporu sveučilišnim startupovima i daje priliku mladim poduzetnicima da ove godine na Fakultetu ekonomije, poslovanja i turizma Sveučilišta u Splitu predstave svoje projekte na svjetskoj startup sceni. Osim natjecanja te očekuju predavanja i networking druženja. Iz STup-a ističu da im je glavni cilj pružiti svojim gostima mogućnost razmjene znanja, ideja i kontakata. Ali također im je želja poduzetništvom i inovativnošću potaknuti rast gospodarstva i zapošljavanja.

Nagrade za pobjednike

Ako pobijediš na natjecanju, automatski ćeš dobiti priliku predstaviti se na Wolves Summitu 2024. godine. To je jedan od najvećih skupova startupa i investitora u Europi, što može biti veliki iskorak na globalno tržište za tebe. Ali to nije sve od nagrada, Infobip će tri startupa novčano nagraditi za daljnju implementaciju startupa. Tako će prvo mjesto dobiti 20.000$, drugo mjesto 15.000$ a treće mjesto 10.000$. A najbolji timovi će također izboriti mjesto u Silicon Castlesu.

Bez obzira na to jesi li u ranoj fazi svog startupa ili već postižeš značajan napredak, možeš se prijaviti na natjecanje. Imaš priliku istaknuti se i pokazati svoj startup svijetu. Na natjecanje se možeš prijaviti preko STup-ove web stranice. Ako je ovo nešto što te zanima, i ako imaš startup ideju smatramo da je ovo idealno natjecanje za tebe. Prijave traju do 10.6. zato požuri i iskoristi ovu sjajnu priliku.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.