Objavljena imena dobitnika Rektorove nagrade

 Objavljena imena dobitnika Rektorove nagrade

Izvor: Unsplash

Sveučilište u Zagrebu će Rektorovom nagradom za akademsku godinu 2022./2023. nagraditi ukupno 100 radova iz pet kategorija. Svečanost dodjele Rektorovih nagrada održat će se 29. lipnja.

Kategorije Rektorove nagrade

Studenti su svoje radove mogli prijaviti u ukupno pet kategorija: za individualni znanstveni i umjetnički rad jednoga ili dvoje autora, za timski znanstveni i umjetnički rad triju do deset autora, za znanstveni i umjetnički rad većih razmjera – timski znanstveni i umjetnički rad, za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova i za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. A ove godine će studenti prvi put od 2016. godine u kategoriji za individualni znanstveni i umjetnički rad dobiti i novčanu nagradu u iznosu od 200 eura. Odluka je to novog rektora Stjepana Lakušića.

Speed dating poslodavaca i dobitnika nagrada

29. lipnja na svečanosti dodjele Rektorovih nagrada održat će se prezentacija najboljih nagrađenih radova. Sveučilište je organiziralo i kratke razgovore za posao, odnosno speed dating u kojima će sudjelovati poslodavci i dobitnici nagrada. Smatramo da se svakako vrijedi potruditi napraviti dobar, kvalitetan rad i prijaviti ga, jer Rektorova nagrada je velika čast i nosi dobre prilike, a i uvijek će izgledati super u tvom životopisu.

 

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.