Otvara se novi studentski dom u Šibeniku

 Otvara se novi studentski dom u Šibeniku

Izvor: Unsplash

Svoja vrata će za 332 studenta krajem lipnja otvoriti Studentski dom Palacin u Varaždinu. Studente očekuju moderne sobe s vlastitim kupaonicama, mini kuhinjom i radnim prostorom. U sklopu doma otvoriti će se kantina s terasom koja će raditi na zadnjem katu i nova menza. Ali to nije sve, studente očekuje još teretana, knjižnica, čitaonica i besplatan parking. Studenti se mogu još družiti u zajedničkim prostorima opremljenim društvenim igrama.

Okolina studentskog doma

Eksterijer je jednako predivan kao interijer. Naime studentski dom Palacin je okružen zelenilom i borovom šumom, a vjerujemo da nas sve posebno oduševljava činjenica da je samo 50 metara udaljen od obale, zamisli kakav je to rajski pogled iz sobe. Uz sve to nalazi se u blizini glavne prometnice zahvaljujući kojoj je dobro povezan s ostatkom grada.

Zbog povećeg smještajnoj kapaciteta, očekuje se da će pravo na smještaj u domu moći ostvariti svi sadašnji i budući studenti. Ovaj studentski dom stvarno zvuči kao iz nekog američkog filma, ali je stvaran i uskoro otvara svoja vrata, zato ako planiraš studirati u Varaždinu i tražiš smještaj ovo je odličan izbor, ali požuri dok se sva mjesta ne popune!

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.