Najgledaniji filmovi na Netflixu ovaj tjedan

 Najgledaniji filmovi na Netflixu ovaj tjedan

Izvor: Unsplash

Jedna od najpopularnijih streaming platformi je definitivno Netflix, koji vjerujemo većina nas ima. S obzirom da su sada ljetni praznici, ovo je idealno vrijeme za opuštanje i uživanje, i za movie night. Zato ti donosimo nekoliko preporuka, a to su filmovi na Netflixu koji su najgledaniji u Hrvatskoj ovaj tjedan.

  1. Extraction 2

Vrativši se s ruba smrti, vješti komandos Tyler Rake, kojeg glumi zgodni Chris Hemsworth, kreće u novu opasnu misiju: spasiti zatočenu obitelj nemilosrdnog gangstera.

  1. Through My Window: Across the Sea

Raquel i Ares ponovo se, nakon godine dana razdvojenosti, sretnu na vrućem ljetovanju. Hoće li ljubav nadvladati nove flertove i nesigurnosti?

  1. Extraction

Nakon što ga pošalju u Bangladeš da spasi otetog sina narkobosa, misija okorjelog plaćenog ubojice pretvori se u dramatičnu borbu za život.

  1. Take Care of Maya

U ovom dokumentarcu tjeskoban par s Floride bori se kako bi dobio skrbništvo nad oboljelom kćeri, koja im je oduzeta nakon što su optuženi za zlostavljanje djeteta.

  1. Addicted

Uz brižnog muža, dvoje djece i sjajnu karijeru, Zoe ima sve, dok ne razvije neutaživu glad za drugim muškarcem.

  1. Make Me Believe

Dvije znatiželjne starice organiziraju susret svoje odrasle unučadi pa se ponovno rasplamsaju njihove mladenačke simpatije, ali i negdašnje nesuglasice.

  1. The Perfect Find

Dolaskom na novi posao modna urednica odmah se nađe u problemu, otkrivši da je šarmantni mladić kojeg je poljubila na zabavi njezin novi kolega. I šefičin sin.

  1. Hotel Transylvania 2

Mavis se vjenčala s Jonathanom i rodila malog Dennisa. Drakula sada traži dokaz da je njegov unuk vampir i da mora ostati u Transilvaniji.

  1. Land

Nakon tragedije, žena se povlači u izoliranu kolibu, ali nema vještine da preživi. Dolazak lovca daje nadu, ako može pronaći način da se izliječi.

  1. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Za Drakulu je to ljubav na prvi pogled kada upozna Ericku, šarmantnu, ali tajanstvenu kapetanicu čudovišnog krstarenja koje Mavis planira za obitelj.

Nadamo se da smo te kroz kratak opis filmova zainteresirali bar za jedan, i da ćeš uživati u gledanju!

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.