Najveći tech stručnjaci došli su u Hrvatsku

 Najveći tech stručnjaci došli su u Hrvatsku

Foto: Unsplash

Infobip Shift, najveća developerska konferencija u ovom dijelu Europe, je i ove godine okupila tisuće posjetitelja uživo, ali i online. Više od 4000 posjetitelja uživo i 10000 online gledatelja tijekom dva dana je pratilo više od 50 govornika iz najvećih tech kompanija poput Googlea, Ciscoa, AWS-a, Cloudflarea i, naravno – Infobipa.

Na jedanaestom izdanju ove konferencije, pričalo se o Web3-u, UI dizajnu, digitalnoj ekonomiji i brojnim drugim temama, u kojima su posjetitelji uživali, ali i dosta naučili. Naravno, u klasično opuštenoj atmosferi, po kojoj je Shift poznat. Po reakcijama posjetitelja, konferencija je i ove godine apsolutno premašila sva očekivanja.

Veliki naglasak bio je na novim tehnologijama i startupovima, u čemu su sudjelovali i hrvatski govornici poput Alberta Gajšaka, suosnivača i izvršnog direktora tvrtke CircuitMess. S obzirom na vrlo pozitivne reakcije posjetitelja konferencije, a i najavu samih organizatora da već planiraju sljedeće događanje, možemo pretpostaviti da će i dvanaesto izdanje Shifta biti ogroman uspjeh!

 

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.