Ranč u western stilu

 Ranč u western stilu

Izvor: Unsplash

Ranč Cowboy je prvi ranč u western stilu u Hrvatskoj, a nalazi se na čarobnim i šumovitim obroncima Vukomeričkih gorica, na desetak minuta od Novog Zagreba. Ranč je idealan za druženja, proslave i team building.

Što ranč nudi?

Osim što je sve uređeno u western stilu, vlasnici su dali sve od sebe da svi njihovi posjetitelji mogu uživati u svemu što njihov ranč nudi. Istaknuli su da im je cilj da se posjetitelji opuštaju i uživaju u energiji koju daje priroda kojom je ranč okružen. Taj osjećaj žele pojačati obiljem gastronomskih užitaka, i imaš pravo jednom pogoditi jesu li imena proizvoda iz menija u cowboy western stilu. Odgovor je naravno da, a kao hit na meniju izdvaja se Burger Texas. Ali naravno mislili su i na ljude koji ne jedu meso, zato se na njihovom meniju nalazi i vegetarijanska ponuda. Ali to nije sve što ti ovaj ranč ima za ponuditi, jer kakav bi to ranč bio bez konja, zar ne? Vikendom možete prošetati na konju uz stručne zaposlenike koji brinu o konjima. U sklopu ranča je igralište za djecu, a vlasnici ističu da su na ranč dobrodošli i psi.

Izlet, proslave i team building

S obzirom na sve što ovaj ranč nudi, idealan je za jednodnevni izlet s obitelji i prijateljima i proslave s djecom koja se satima mogu zabavljati u bogato opremljenom dječjem igralištu. Ranč je također idealan za poslovne sastanke i team building zbog novoopremljene poslovne prostorije u kojoj se mogu održavati prezentacije i sastanci. Vlasnici su istaknuli da su aktivnosti koje nude na team buildinzima tematske – imaju mehaničkog bika, kaubojsko boćanje, bacanje potkova i ljudski stolni nogomet.

Ako uživaš u western stilu, ili ako si ljubitelj kaubojskih filmova, ovaj ranč je definitivno idealna destinacija za tebe.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.