Pet načina za provesti praznike

 Pet načina za provesti praznike

Foto: 123rf

Nakon truda i učenja u školi, božićni školski praznici su izvrsna prilika za opuštanje i zabavu, a u nastavku ćeš pronaći pet prijedloga kako najbolje iskoristiti svoje slobodno vrijeme!

  1. Provedi vrijeme s obitelji i prijateljima. Blagdani su odlično vrijeme za obiteljske ručkove i druženja. Kiti se bor, peku se kolači, svi se druže, zabavljaju i uživaju. Probaj iskoristiti vrijeme blagdana za druženje s obitelji i prijateljima!
  2. Bavi se sportom. Zimi napokon dočekamo aktivnosti kao što su skijanje, klizanje na ledu i snowboarding! Ako se pak ne pronalaziš u tome, imaš više vremena za odlazak u teretanu, igranje nogometa na snijegu ili bavljenje omiljenim sportom!
  3. Blagdani su pravo vrijeme da isprobaš nešto novo (bilo da se radi o hobiju ili aktivnostima) ili da nadoknadiš ono što ti je falilo tijekom škole. Probaj kuhati, pročitaj knjigu, odigraj novu igricu, okušaj se u novom hobiju ili sportu – tko zna, možda ti se svidi!
  4. Odvoji malo vremena za sebe i napuni se energijom. Praznici su sjajno vrijeme za umjereno ljenčarenje. Opusti se uz knjigu ili neki drugi medij, okupaj se u toploj kupki, pogledaj svoj omiljeni blagdanski film i naspavaj se.
  5. Volontiraj ili radi. Blagdanska sezona često je vrijeme darivanja, a volontiranje je prekrasan način za to. Provjeri mogućnosti volontiranja u blizini i pomozi onima kojima je potrebno, osjećat ćeš se bolje i činit ćeš dobru stvar. Ako ipak na umu imaš neku kupovinu, iskoristi vrijeme da nađeš posao preko praznika!

Što god odlučiš raditi tijekom božićnih školskih praznika, odvoji malo vremena za sebe i radi stvari koje ti donose radost i opuštanje.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.