Studentski zbor ispred SC-a tražio smjenu ravnatelja, njemu produžen mandat

 Studentski zbor ispred SC-a tražio smjenu ravnatelja, njemu produžen mandat

Izvor: Unsplash

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu je pozvao sve studente danas na okupljanje ispred Studentskog Centra kako bi se ukazalo na probleme studenata, ali na okupljanju se pojavilo samo nekoliko članova Studentskog zbora.

Promjena lokacije sjednice

Predsjednik Ivan Pavao Boras je danas dobio informaciju da se sjednica o produljenju mandata ravnatelja zagrebačkog SC-a neće održati u prostorijama SC-a gdje je najavljeno okupljanje studenata, nego u zgradi Rektorata u drugom dijelu grada. To Boras smatra žalosnim jer smatra da to znači da se neki ne usude pogledati studente u oči.

Boras je ispred Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, jedini glasao protiv ravnatelja Mirka Bošnjaka. Bošnjaku je sa četiri glasa „za“ produžen mandat za godinu i pol dana.

Prva reakcija ravnatelja

Ravnatelj Bošnjak je rekao da svaki prigovor studenata koji se spominje zadnjih dana doživljava kao motiv da SC u Zagrebu bude još bolji, uspješniji i kvalitetniji. Naglasio je da i dalje stoje na raspolaganju i da su oni tu zbog studenata.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.