Festival elektronske glazbe na Jarunu

 Festival elektronske glazbe na Jarunu

Izvor: Unsplash

Let The Music Be Free ili skraćeno LMF je festival na kojem će nastupati brojni DJ-evi sa elektronske glazbene scene iz Hrvatske i svijeta. Festival će se održavati od 15. do 17. lipnja na Jarunu.

Tko će nastupati?

Zaljubljenici u elektronsku glazbu će moći uživati u glazbenom programu koji će im na četiri pozornice na predivnom Jarunu prirediti više od 70 DJ-eva. Kao najpoznatija imena svjetske elektronske glazbene scene koja su potvrdili svoj dolazak ističu se Above & Beyond, Adam Beyer, John Summit, Camelphat i Artbat.

Najpopularniji izvođači na festivalu

Popularni trance trio Above & Beyond će prvi put nastupiti na ovom festivalu, a prepoznatljivi su između ostalog po svojim remiksevima Madonne i Radioheada. Još jedna zanimljiva činjenica vezana uz njih je da je sir Richard Branson za lansiranje u orbitu u raketi Virgin Galactics Spaceship2 izabrao upravo njihovu pjesmu Buzz. Svoj dolazak je potvrdio i Adam Beyer koji se danas nalazi među 30 najpopularnijih DJ-eva na svijetu. Beyer na radiu vodi show Drum Code Live, koji sluša više od 11 milijuna ljudi.

Na stranici od festivala možeš naći popis svih izvođača koji dolaze na festival i možeš vidjeti koji dan nastupaju. A ako još uvijek nemaš karte, razveseliti će te informacija da karte još uvijek možeš nabaviti, a detaljne informacije možeš naći na njihovoj stranici.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.