Kako dekorirati sobu slikama

 Kako dekorirati sobu slikama

Foto: Unsplash

Umjetnine su savršene ako želiš dodati svoj dodir i oživiti prostor u svom stilu, a u tome su posebno dobre slike. Kako bi se slike savršeno uklopile u prostor, moraš pratiti neke smjernice

Nije svaka slika naslikana istim stilom, a jednako tako i svaka kuća, stan i soba nisu istog stila. Na primjer, minimalizmu, chicu i skandinavskom stilu neće odgovarati isti tip slike. Zato je bitno da definiraš stil svog prostora i sukladno tome nađeš slike koje ti se sviđaju i uklapaju u prostor.

Zatim, moraš odabrati zid na koji će ići slika. Poželjno je da zid ima dovoljno (prirodnog) svjetla i da nema namještaja. Kada odabereš zid, moraš odabrati i sliku ispravnih dimenzija. Nije najsretnije rješenje da na zidu od 5 metara stoji slika od 50 centimetara. Također, ne mora biti samo jedna slika. Možeš se poigrati i popuniti zid s više manjih slika.

Ipak, ono što je možda i najbitnije je da biraš sliku koja će ti biti draga, koju razumiješ, s kojom se možeš povezati i izraziti. Prava slika ti vrlo lako može postati središte prostora i nešto u čemu ćeš uživati svakodnevno.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.