Pop Up By The Lake na Bundeku

 Pop Up By The Lake na Bundeku

Izvor: Unsplash

I ove godine se na Bundeku održava open-air happening poznat kao Pop Up By The Lake. Okružje prekrasnog jezera, zelenilo, vedro nebo i ponešto intimnija atmosfera, čine ovu lokaciju jednom od najatraktivnijih, a dugo toplo zagrebačko ljeto postaje još šarmantnije i bogatije za pregršt novih sadržaja u kojima ćeš moći uživati zajedno sa svojim društvom.

Što te očekuje?

Pop Up By The Lake ti i ove godine donosi mnoštvo glazbe, događanja i raznih aktivnosti. Događanja za cijeli tjedan možeš pronaći početkom tjedna na njihovim društvenim mrežama. Tako je primjerice ovaj tjedan, 12.-18.6., ispunjen događanjima. Na Music Boxu te svaki dan očekuje drugi DJ, u Design Corneru te u petak očekuje Minerva Collection, a u subotu Travelificent. Osim toga, na film festivalu te u srijedu očekuje film „Amsterdam“, a u subotu „The Menu“, i za kraj te očekuju Special Eventi, u utorak Pineli & vino, a u nedjelju free yoga sa Petrom Sever.

Osim ovih događanja, svaki dan te očekuju ukusna pića kao što su vrhunski ljetni kokteli,  i ukusna hrana kao što su burgeri s tartufima, empanade i vege poslastice. Ovo je super mjesto za izlazak i druženje s prijateljima ili dejt, a imaš ga priliku posjetiti svaki dan do njegova zatvaranja 2. srpnja.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.