Na Netflix stiže veliki filmski hit

 Na Netflix stiže veliki filmski hit

Izvor: Unsplash

Špijunski triler pod nazivom Heart of Stone, novi je filmski hit koji stiže na Netflix 11. kolovoza. Film je režirao Tom Harper prema scenariju Grega Rucke i Allison Schroeder, a u filmu će glumiti Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt i Matthias Schweighöfer.

Od kada je trailer objavljen na službenom Netflixovom YouTube kanalu privukao je veliku pažnju javnosti. Trenutno ima 12 miliona pregleda, ali brojke stalno rastu. Zato nema sumnje da će film biti veliki hit.

Radnja filma

Gal Gadot u ovom špijunskom trileru ima ulogu agentice Rachel Stone. Osim što je obavještajna operativka, Rachel je i članica misteriozne skupine elitnih špijuna pod nazivom Povelja. Elitni špijuni su pretstavljeni kao najosposobljeniji agenti, bez političkih sklonosti i nacionalne pripadnosti – agenti koji zajedno rade na održavanju mira u turbulentnom svijetu.

A kako bi postigli svoje uzvišene ciljeve, elitni špijuni se oslanjaju na jedinstvenu imovinu zvanu Srce. Ali moraš se složiti, ne bi bilo to to bez zapleta, zar ne? Zato je tu Keya Dwahn, koju glumi Alia Bhatt. Ona kreće u potragu s ciljem da pronađe i kontrolira Srce i time ugrožava globalnu stabilnost.

Što je u filmu zapravo Srce?

Srce je najmoćnija umjetna inteligencija na svijetu, sposobna pratiti nečiju cjelokupnu internetsku povijest i zatim koristiti te podatke da predvidi što bi mogli učiniti u budućnosti. Srce može savjetovati o odgovorima na potencijalne globalne prijetnje i čak dati šanse za uspjeh u njihovom neutraliziranju. Tu nastupa Povelja. Povelja koristi Srce kako bi sagledala datu situaciju i pomogla svojim operativcima da isplaniraju što učiniti.

Netflixovi gledatelji su pokazali veliku zainteresiranost za ovaj film, i s obzirom na glumce i radnju filma, jasno su naglasili da imaju visoka očekivanja. Biti će zanimljivo vidjeti jesu li ta očekivanja ispunili ili ne. Moramo priznati da radnja filma stvarno zvuči zanimljivo, i da su glumci sjajni, zato se nadamo da će film ispuniti očekivanja, ako ne i nadmašiti ih.

 

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.