Novi WhatsApp update ti omogućava uređivanje poruka

 Novi WhatsApp update ti omogućava uređivanje poruka

Izvor: Unsplash

WhatsApp većina nas koristi svakodnevno, i svima nam se dogodilo da uočimo pogrešku u tekstu ili se sjetimo da smo nešto važno zaboravili dodati tek kada poruku pošaljemo. Ispravljanje tih pogrešaka nikada nije bilo lakše sa novim WhatsApp updateom.

Uređivanje poruke daje korisnicima veću kontrolu

Iz WhatsAppa kažu da ih veseli što će ovaj novi update omogućiti korisnicima više kontrole u njihovim razgovorima (eng. chatovima). Sve što trebaš napraviti ako želiš urediti poruku je kliknuti na poruku, zadržati sekundu dok ti se ne pojave opcije i onda izabereš uređivanje i moći ćeš urediti poruku. Poruku možeš urediti do 15 minuta od kada ju pošalješ.

Nakon što urediš poruku, svi će moći vidjeti da je poruka uređena ali neće moći vidjeti što je pisalo u poruci prije uređivanja. Na primjer ako pošalješ poruku prijateljici „jesi za kavu danas oko 5?“, ali si se sjetila da moraš nešto obaviti prije, urediš poruku i napišeš „jesi za kavu danas oko 6?“, ona će vidjeti samo drugu poruku, ali će joj pisati da je poruka uređena.

Sve poruke koje šaljemo preko WhatsAppa su još uvijek zaštićene end-to-end enkripcijom, a ovaj novi update će uskoro biti dostupan u svim državama. Kod nas je već stigao, samo trebaš ažurirati aplikaciju ako već nisi.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.