Simulacija intervjua za posao na Sveučilištu u Zagrebu

 Simulacija intervjua za posao na Sveučilištu u Zagrebu

Izvor: Unsplash

Radionicu koja ti može pomoći prilikom traženja posla, organizira Sveučilište u Zagrebu. Proces traženja posla i razgovori za posao mogu biti izrazito stresni, pogotovo ako je riječ o tvom prvom razgovoru za posao i ne znaš kako će razgovor izgledati i što te očekuje. Zato je ova radionica odlična prilika da se pripremiš za prvi razgovor za posao, ili ako ti nije prvi razgovor za posao, možeš doći za vježbu za buduće razgovore za posao. Ovom radionicom možeš unaprijediti svoje komunikacijske vještine i dobiti konkretan povratni odgovor od potencijalnog poslodavca.

Kada se održava radionica?

Na novoj lokaciji rektorata Sveučilišta u Zagrebu, na adresi Ulica Radoslava Cimermana 88, će se 29. lipnja od 14:00 do 16:00 sati održavati radionica. Održava se kao dio programa Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu.

Svatko se može prijaviti

Prijaviti se možeš putem njihovog Google obrasca, a u njemu je važno da označiš područje interesa i priložiš svoj životopis. Tako će oni moći uskladiti tvoje vrijeme, termin i predloženog poslodavca mentora kako bi tvoje iskustvo na ovoj radionici bilo što uspješnije i korisnije. Nakon što pošalješ prijavu, dobiti ćeš mail u kojem će se nalaziti ime poslodavca – mentora kojeg dobiješ. Još je važno napomenuti da je radionica otvorena za sve studente bez obzira na razinu studija ili područje interesa.

Voditelji radionice i poslodavci mentori

Kroz cijeli proces radionice će te voditi, savjetovati i pružati ti potporu, Maks i Marko, koji su već bili zaduženi za razne aktivnosti koje provodi Ured za razvoj karijera Sveučilišta u Zagrebu. A poslodavci mentori će biti: Infobip, P&G, Zagrebačka pivovara, Styria grupa Hrvatska, Adecco, Highlender i ostali.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.