Studentski filmski festival

 Studentski filmski festival

Izvor: Unsplash

Student Cuts je studentski filmski festival Tehničkog veleučilišta u Zagrebu koji svake godine okuplja studente kako bi zajedno uživali u najboljim radovima tekuće godine. Riječ je o događaju kojeg organiziraju studenti za studente, pod mentorstvom profesora.

Student Cuts će se ove godine održati u kinu Tuškanac, u petak 16.6.2023. s početkom u 12:00 sati. Na ulazu će biti piće dobrodošlice za sve koji dođu na vrijeme. Dress code je classy.

Prva izložba studentskih fotografskih uradaka

Osim video uradaka na velikom platnu, ove godine će se po prvi put održati i foto natjecanje – izložba studentskih fotografskih uradaka. Svaki student TZV-a se imao priliku prijaviti i poslati svoju fotografiju slikanu ili mobitelom ili fotoaparatom na jednu od sljedećih tema: izolacija, monokromatska fotografija, „making of“, dugačka ekspozicija, okvir u okviru i ulična fotografija.

Dodjela nagrada

Student Cuts će nagraditi najbolje od najboljih podjelom četiri nagrade. Stručni žiri će odlučiti koja tri rada su po njima najbolja, a četvrta nagrada je posebna nagrada – nagrada publike. Znači imati ćeš priliku glasati za svog favorita u pauzama između blokova preko mobitela, putem danog QR koda.

Ovaj zanimljivi događaj je sjajna prilika da se upoznaš s radom talentiranih kolega, podržiš njihov trud i rad, glasaš za svog favorita, i super se provedeš za kraj ljetnog semestra.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.