Studentski zbor najavio okupljanje zbog nezadovoljstva upravom Studentskog centra

 Studentski zbor najavio okupljanje zbog nezadovoljstva upravom Studentskog centra

Izvor: Unsplash

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu je na svojoj Facebook stranici kreirao događaj pod nazivom Studenti za promjenu. Oni pozivaju sve studente da im se pridruže sutra, 7.6. na okupljanju u 10:30 na platou ispred Studentskog centra. Cilj okupljanja je izražavanje nezadovoljstva trenutnom upravom i vizijom Studentskog centra u Zagrebu.

Nezadovoljstva studenata

U objavi su istaknuli neadekvatne smještajne kapacitete, nemar za studentskom prehranom i nepostojeće digitalne procese kao samo neke od mnogobrojnih problema s kojima se studenti susreću. Smatraju da je žalosno kako najveće i najstarije Sveučilište u Hrvatskoj ima najlošije uvjete što se tiče studentskoga standarda.

S obzirom da kako kažu Studentski centar nije napredovao u pogledu studentskoga standarda posljednjih 7 godina već se konstantno urušavao pod trenutnom upravom, ovim okupljanjem iz Studentskog zbora žele pokazati da su aktivni sudionici akademske zajednice i da njihov glas i glas studenata vrijedi. Manjak radne snage, skraćeno radno vrijeme menze te mizerna i nekvalitetna ponuda su po njihovom mišljenju samo neki od pokazatelja nemara Studentskog centra.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.