10 najgledanijih serija na Netflixu u Hrvatskoj ovaj tjedan

 10 najgledanijih serija na Netflixu u Hrvatskoj ovaj tjedan

Izvor: Unsplash

Ako još nisi na putu za more, i ove vruće ljetne dane provodiš doma, serije su naš prijedlog za „ubijanje dosade“. Zato smo za tebe pripremili popis serija koje su najgledanije u Hrvatskoj ovaj tjedan na popularnom Netflixu, kojeg vjerujemo većina nas ima.

  1. FUBAR: Prva sezona

Kada otac i kći otkriju da oboje potajice rade za CIA-u, ionako rizična tajna misija pretvori se u disfunkcionalni obiteljski posao.

  1. Muted: Prva sezona

Sergio nije progovorio otkad je prije šest godina ubio roditelje. Njegova psihijatrica sada izopačenom istragom nastoji otkriti što se zaista dogodilo.

  1. XO, Kitty: Prva sezona

Kitty, tinejdžerica koja voli spajati ljude, ponovo se susretne s dečkom s kojim je bila u vezi na daljinu u istom internatu koji je pohađala njezina pokojna majka.

Kitty možda znaš kao sestru Lare Jean iz popularne trilogije „To All the Boys I’ve Loved Before“. E pa sada je došao red na Kitty, u njenom vlastitom već sada popularnom serijalu.

  1. Queen Charlotte: A Bridgerton Story

U ovom pred nastavku „Bridgertona” gledamo udaju mlade kraljice Charlotte za engleskoga kralja George-a, koja započne veličanstvenu ljubavnu priču i preobrazi visoko društvo.

  1. Selling Sunset: Šesta sezona

Elitni agenti iz grupacije Oppenheim prodaju luksuz imućnim kupcima u L. A.-u. Veze i poznanstva su sve, a to često znači i puno drame.

  1. Firefly Lane: Druga sezona

Najbolje prijateljice Tully i Kate zajedno su i u dobru i u zlu, a neraskidiva veza nosi ih od adolescencije pa sve do 40-ih godina. Kate i Tully vjeruju da im nijedna zapreka ne može uništiti cjeloživotno prijateljstvo. No bi li ih jedna pogreška mogla zauvijek razdvojiti?

  1. Maid

Pobjegavši iz nasilne veze, mlada majka zaposli se kao spremačica kako bi mogla uzdržavati dijete i izgraditi bolju budućnost.

  1. McGREGOR FOREVER

Zbog brutalnih udaraca i lajavog šepurenja Conor McGregor postao je najzanimljivija zvijezda UFC-a. U ovoj uzbudljivoj dokuseriji pratimo njegovu dinamičnu karijeru.

  1. Bridgerton: Druga sezona

Dužnost, žudnja i skandali dođu u sukob kada se vikont Anthony Bridgerton odluči oženiti, no ženu koja mu može parirati pronađe u tvrdoglavoj starijoj sestri buduće mlade.

  1. The Diplomat: Prva sezona

Uslijed međunarodne krize diplomatkinja pokušava uskladiti svoj novi elitni posao ambasadorice u Ujedinjenom Kraljevstvu i turbulentni brak s političkom zvijezdom.

Nadamo se da smo te kroz ove kratke opise radnja serija zainteresirali bar za jednu, i da ćeš uživati u gledanju!

 

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.