Kako obogatiti svoj životopis?

 Kako obogatiti svoj životopis?

Izvor: Unsplash

Životopisom predstavljaš sebe, svoje sposobnosti i postignuća i bitno je biti 100% iskren. Bilo da već sastavljaš životopis ili da razmišljaš o tome što staviti u životopis, i da ti se čini da imaš „premalo toga“ nemoj se koristiti laganjem ili izvrtanjem priče kako bi životopis izgledao što bolje. Umjesto toga, primjeni naše savjete i izaberi nešto što ti se sviđa i okušaj se u tome.

Načini kako obogatiti životopis i steći iskustvo i dodatno znanje

Prvo na popisu su studentski poslovi. Studentski poslovi su odlični za zaradu i za stjecanje iskustva koje kasnije možeš navesti u životopis. Naravno nikako nemoj zapostaviti studiranje, radi koliko ti obaveze dozvoljavaju.

Tečajevi su svakako korisna stvar, bilo da je riječ o online tečaju ili in person tečaju. Pronađeš nešto što te zanima, naučiš o tome, dobiješ certifikat, dodaš u životopis, poslodavci cijene tvoj trud i zalaganje, pa može li bolje?

Zatim nam slijedi volontiranje. Volontiranje je dobrovoljno, ali ima puno razloga zašto je dobro volontirati, kao npr. pomaganje drugima, stjecanje iskustva, upoznavanje ljudi, zabava, zadovoljstvo, i na kraju možeš dodati i to u životopis. Ima puno mjesta gdje možeš volontirati kao npr. udruge za zaštitu životinja, starački dom, UNICEF. Također ima stranica na kojoj možeš izabrati lokaciju na kojoj želiš volontirati i vidjeti tko traži volontere i koliko njih i izabrati ono što te zanima i prijaviti se.

Popweb Aplication

Moglo bi te zanimati

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.